Send pakke til erhverv

porto priser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
transport

Mini Pakke
20 x 10 x 5 CM
Op til 0,25 KG

pakke pris

Flad Pakke
33 x 23 x 3 CM
Op til 0,5 KG

billig fragt

Lille pakke
33 x 23 x 6 CM
Op til 2 KG

pakken

Alm. Kasse
40 x 25 x 20 CM
Op til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Op til 25 KG

fragtmand

Definer selv størrelse

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Afsender
Modtager

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 38 kr,-

Emballage
Kg

 

Pakke.dk sammenligner priser fra

DAO
Bring
Fedex
GLS

Leveringsservices

Dør Til Dør
Pakkeshop Til Pakkeshop
Pakkeshop Til Dør
Terminal Til Terminal

1.

Vælg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenlign tilbud

Tilbudene vises overskueligt så du kan vælge det bedste.

3.

Book og spar

Vælg det bedste tilbud og spar penge.

Så nemt er det at sende pakker til erhverv

Der sendes og modtages hver dag rigtig mange pakker og markedet for pakkepost har længe været et marked i stor vækst. Den primære årsag til den stigende pakkepost, er primært internettets mange muligheder for at handle online og med andre virksomheder. Det er således både virksomheder og private, der nyder der godt af den nemme tilgang til at handle online på nettet og de mange muligheder, der er for at få leveret pakker til modtageren.

Send pakke til erhvervsadresse

Mange fragtfirmaer tilbyder, foruden levering til private også levering af erhvervspakker. En erhvervspakke er en pakke, der sendes fra en virksomhed og leveres til en virksomhedsadresse. Det betyder, at modtageren af pakken skal have et CVR -nummer. Hvis du har behov for at sende en pakke til en virksomhed kan du søge på nettet efter ”Send pakke til erhverv”. I denne artikel kan du læse om nogle af de fragtvirksomheder du kan benytte dig af, hvis du skal sende en pakke til en erhvervsadresse. Det gælder uanset om pakken er stor eller lille, eller om du skal sende pakke retur.

Der er nemlig rigtig mange virksomheder, der kan hjælpe dig med fragtopgaver.I denne artikel skal vi særligt se nærmere på tre virksomheder, som opererer på det danske marked indenfor pakkefragt og som også tilbyder levering til erhvervsadresser. Det er virksomhederne Postnord, Bring og GLS. 

Forskellige virksomheder har forskellige fragtbehov

Forskellige virksomheder har selvsagt forskellige fragtbehov. Er du en virksomhed, der primært handler med andre virksomheder, er erhvervsfragten selvfølgelig vigtig for din virksomhed. De mange fragtvirksomheder gør, at det er nemt at finde en fragtleverandør, der matcher dine behov. Samtidig betyder de mange virksomheder der leverer fragt også, at der er stor priskonkurrence på fragtmarkedet. Det er til gavn for dig som virksomhed, da du således har mulighed for at vælge mellem mange forskellige leverandører og finde en fragtpartner, der kan klare dine fragtopgaver til konkurrencedygtige priser.

Postnord Erhvervspakke

Post Nord er en virksomhed rigtig mange danskere kender. Det er nemlig Post Nord, der står for at omdele brevpost her i Danmark. Postvæsnet i Danmark, Post Danmark, er en del af Post Nord. Post Danmarks historie startede helt tilbage i 1624, da Christian den 4. indførte en forordning om postbude.

Meget vand er dog løbet i åen siden og i dag er Post Nord en moderne fragtvirksomhed, der ikke kun står for brevomdeling men også fragt af pakker til private og Postnord pakker til erhverv. Post Nord har et stort netværk af pakke-shops, disse pakkeshops har efterhånden erstattet de gamle posthuse.

Pakkeshops findes ofte som en del af andre butikker, som eksempelvis dagligvarebutikker, tankstationer, supermarkeder eller kiosker. I en af de mange pakkeshops har du mulighed for at sende din pakke. Du har dog også mulighed for at købe pakkelabels på Postnords hjemmeside og sende pakken via en af Post Nords mange pakkebokse. Der er således masser af fleksibilitet hvis du vil sende en pakke med Post Nord.

Send erhvervspakker med gls erhverv

GLS er et andet populært fragtfirma, som mange danskere kender. GLS er en stor europæisk virksomhed, der i dag er tilstede i mange europæiske lande. Selvom GLS således er en international virksomhed, leverer de også erhvervspakker indenfor Danmarks grænser. GLS har ligeledes et kæmpe netværk af pakkeshops i hele landet. Derfor er det nemt at afsende din pakke og den nærmeste pakkeshop er aldrig ret langt væk. Du har også mulighed for at få afhentet pakkerne, som skal sendes og leveret pakkerne direkte til døren.

GLS Erhverv klarer leveringen lynhurtig og pakken leveres allerede den efterfølgende hverdag. Du har desuden mulighed for at får leveret pakken tidligt på dagen, eksempelvis før kl. 10, til den virksomhed der skal modtage pakken. GLS har et smart trackingsystem, så du har hele tiden mulighed for at følge pakkens vej frem til modtagere. Det kan du blandt andet gøre gennem GLS smarte app.

Bring erhverv – send erhvervspakke til erhverv

Bring er en stor fragtvirksomhed i Skandinavien. Virksomheden er en del af Posten Norge, men selvom virksomheden er fra Norge, er den etableret i flere lande i norden. Hvis du som virksomhed skal sende pakker til andre virksomheder, kan Bring afhente pakken hos dig, afhentning indgår i prisen. Pakker må veje op til 35 kg.

Skal du sende mere end blot en pakke, kan Bring også hjælpe dig med fragt af paller til en anden virksomhed. Så har du mulighed for at sende varer, der vejer op til 750 kg.  Vil du gerne anvende Bring til din erhvervsfragt, har du mulighed for at få et erhvervstilbud gennem deres hjemmeside.

Fragtfirmaer gør det nemt at sende erhvervspakker

Vi håber, at vi med denne artikel har givet dig et indblik i emnet ”Send pakke til erhverv”. Vi har i artiklen præsenteret nogle af de virksomheder, der kan hjælpe dig som erhvervskunde. Der findes dog også andre virksomheder, end dem vi har nævnt her.

Hvis du som virksomhed, skal sende mange erhvervspakker til andre virksomheder, er det en god idé at kontakte de forskellige fragtvirksomheder og høre hvordan de kan hjælpe din virksomhed med fragtopgaven. Så kan du få et tilbud på fragtløsningen og vælge det tilbud, der bedst matcher dine behov og dine krav til en fragtleverandør og som også er prismæssigt attraktivt for dig som virksomhed. VI ønsker dig held og lykke, med at finde din fragtpartner til erhvervspakker.

Hvad betyder fragt med omdeling?

Fragt med omdeling refererer til en form for forsendelsestjeneste, hvor modtageren skal betale forsendelsesomkostningerne ved leveringstidspunktet. Når en forsendelse er markeret som "fragt med omdeling," betyder det, at modtageren af pakken skal betale forsendelsesomkostningerne, normalt kontant, når pakken leveres til deres adresse.

Denne type forsendelse er typisk anvendt, når afsenderen ikke ønsker at betale forsendelsesomkostningerne på forhånd eller ønsker at sikre, at modtageren er til stede og klar til at modtage pakken, før betalingen foretages. Fragt med omdeling er også almindeligt anvendt ved forsendelse af varer, hvor prisen er afhængig af vægten eller størrelsen af pakken og derfor ikke kan fastsættes på forhånd.

Det er vigtigt at bemærke, at politikken for fragt med omdeling kan variere afhængigt af fragtfirmaet eller kureren. Det anbefales altid at læse betingelserne og vilkårene for den specifikke forsendelsesservice for at få detaljerede oplysninger om, hvordan fragt med omdeling fungerer i en given situation.

 

postnord send pakke erhverv
send pakke tilbage
send pakke til erhverv gls
send pakke til efterskole
send pakke til erhverv dao
send pakke retur
billig fragt erhverv
gls fragt erhverv

 

 

Pakke.dk
Rated 4.3/ 5 based on 251 reviews at Google+