Send pakke til udlandet – billigt

Det behøver hverken at være dyrt eller besværligt at sende en pakke til udlandet. Der er ganske fine priser på markedet, og med ekspreslevering kan det endda klares på ganske kort tid. Her får du flere informationer om at sende pakker til udlandet, uanset om det gælder andre EU-lande, USA eller lidt mere spøjse nationer.

Sådan sender du til udlandet

Der er slet ikke kompliceret, når du skal sende til udlandet. Som afsender skal du gøre mange af de samme ting som normalt. Hav din pakke klar, kend modtagerens adresse, betal for forsendelsen og aflever til distributionsselskabet.

Du kan gøre det hele nemt ved at booke pakkelabel hjemmefra. På den måde kender du prisen på forhånd og dit arbejde bliver minimeret. Hos de fleste pakkeselskaber er det endda muligt at bestille med afhentning, hvilket gør det endnu lettere.

sende til udlandet

Forsendelser til andre nordiske lande

Når det gælder udenlandske forsendelser, så er det mest populære at sende til vores nabolande. Det gælder blandt andet Sverige og Norge.

Hvis du vil sende en pakke til Sverige, så starter priserne ved bare 134 kroner ekskl. moms. Det er ganske billigt, og pakken vil normalt være fremme inden for kun 2 hverdage.

Sende til Norge er det lidt dyrere, men stadig billigt: Priserne starter ved 244 kroner, og det tager normalt op til 3 hverdage. Det er selskaber som PostNord, Bring og GLS, der typisk tager sig af forsendelser til Sverige og Norge.

Faktisk er det også billigt at sende til Tyskland. Ligesom med pakker til Sverige starter priserne ved 134 kroner for de letteste forsendelser. Alle vores nabolande er altså billige at sende til, om end du selvfølgelig bør huske, at prisen afhænger af pakkens størrelse og vægt.

Send pakke til USA

Det er også blevet populært at sende pakker til USA. Desuden er det nemmere end nogensinde før, da der er flere gode selskaber, der tilbyder at gøre det til ganske fornuftige priser.

Priserne for at sende en pakke til USA begynder ved 284 kroner (ekskl. moms) for dør-til-dør forsendelse. Leveringstiden lyder kun på få dage, så det er nogle ret formidable vilkår! Selskaber som DHL udlandet og UPS vil normalt være gode og billige at sende til udlandet med.

Send pakke til England

Priserne for at sende pakke til England er lidt billigere end til USA. Forvent at skulle betale mindst 204 kroner ekskl. moms for at sende en pakke under et kilo. Leveringstiden er op til 3 hverdage, hvilket er ganske fornuftigt. Det er altså intet problem at sende pakker til England, og dyrt er det egentlig heller ikke.

Send til resten af verden

Udover Sverige, Norge, Tyskland, USA og England kan du selvfølgelig også sende pakker til resten af verden. I hvert fald til de fleste lande. DHL er et distributionsselskab, der er aktivt over hele verden, så det gør det nemt at få enhver forsendelse sat i omløb.

For eksempel er der mange, der sender pakker til Australien. Det koster i øvrigt nogenlunde det samme som at sende til USA.

Fragt til Kina og fra Kina er også populært: Både for privatpersoner, der køber små ting, men også for virksomheder, der har behov for at transportere gods. Priserne starter ved 364 kroner for små pakker, men vil du sende ting, der vejer mere end 5 kg, skal du forvente at betale et par tusinde kroner for det.

Du kan få det fulde overblik over fragtpriser til udlandet ved at bruge beregneren på Pakke.dk. Her får du i øvrigt sammenlignet alle de bedste tilbud på markedet. Forsendelser til udlandet er nemme at arrangere, så hvad venter du på? Bestil dit pakkelabel og få pakken sendt af sted!